Omheiningen

Een stevige, mooie omheining is onmisbaar wanneer u paarden houdt. Hout is een natuurlijk product dat uitermate geschikt is om uw paardenweides te omheinen. Bij Panneaux Leontine vind u verschillende soorten houten omheiningen, allemaal uitermate kwalitatief

Houten omheiningen

Houten omheiningen met dwarsliggers zijn een traditionele keuze voor paardenhouders. Bij Panneaux Leontine vindt u deze omheiningen in twee verschillende uitvoeringen, telkens met 3 dwarsliggers. Ze zijn uitermate geschikt voor het omheinen van u weides en paddocks, zonder het zicht over uw domein te belemmeren. Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om op strategische plaatsen, gesloten houten omheiningen te plaatsen. Deze kan u maken met houten planken en steunpalen. 

Omheiningen met steenschotten

Houten steenschotten lenen zich uitstekend voor het afbakenen van pistes, stapmolens en andere voorzieningen op een paardenstal. Ze zijn eenvoudig te monteren op een houten frame van balken en paarden zullen er niet snel hun tanden in zetten omdat het zeer hard hout is dat met metaal is omzoomd op de smalle zijden. Steenschotten kunnen in deze setting perfect gebruikt worden zonder enig onderhoud, en zijn zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Wanneer u ze gebruikt voor het omheinen van een piste, kunt u ze verticaal plaatsen, of lichtjes schuin naar buiten toe.

Offerte aanvragen of bestelling plaatsen?   Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten