Meubelen

Eigen gemaakte houten meubelen zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Wat dacht u van een prachtige decoratieve boekenkast of wandkast, een bureautafel of lage tafel in de living gemaakt van houten steenschotten ? Maar u kunt ook zelf een tuinset maken, vrijwel zonder onderhoud en bestand tegen weer en wind. De mogelijkheden zijn talrijk. Uw creaties kunnen ook uitgevoerd worden in steigerhout, zowel voor binnen als buitengebruik.

Meubelen van steenschotten

Ook met steenschotten kan u prachtige houten meubelen maken. Zo kunnen ze uitstekend gebruikt worden als tafelblad voor een moderne, maar rustieke tuintafel. Ook deuren en poorten kunnen vervaardigd worden uit houten steenschotten. Kies steeds voor steenschotten van eerste keuze kwaliteit voor deze projecten. Zo bent u er zeker van dat u nette, rechte panelen kan verwerken. 

Houten meubelen

Tot slot lenen ook steigerhout en oud chalethout zich uitstekend voor het vervaardigen van meubels. Kasten, een prachtig bed, tafels, banken, deuren, raamkozijnen, ... bijna alles is met wat handigheid mogelijk! Laat u inspireren door de voorbeelden hieronder!

Tafel uit Suar Hout

In ons gamma vindt u massieve tafels uit Suar hout. Dit zijn unieke en prachtige realisaties gemaakt uit één stuk hout. Het blad van deze tafels heeft een mooie, natuurlijke kleur met contrasten. Het behoudt ook de ruwe kanten van het Suar hout die specifiek zijn voor elke gebruikte boomstam. Naast tafels, zijn ook banken volgens dit concept verkrijgbaar.

Offerte aanvragen of bestelling plaatsen?   Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten