Vloeren en wanden

Hout geeft warmte aan een woning zoals geen enkel ander materiaal dat doet. Zowel houten planken als steenschotten zorgen hierdoor voor een prachtige en verwelkomende uitstraling in uw woning. Maar hout is niet alleen een dankbaar product voor gebruik in uw interieur, ook de buitenkant van uw woning kan u prachtig bekleden met houten planken of panelen. 

Steigerplanken

Met lichtgrijze steigerplanken vormt u uw muren om tot originele, sfeervolle binnenwanden. De bleke houtkleur maakt een woonkamer of bureau licht en zonnig, terwijl het eveneens zorgt voor een geweldig cachet. Het past zowel bij een rustiek interieur met donkerhouten, klassieke meubels als bij een moderne inrichting. De voordelen zijn talrijk. Hout heeft van nature een warme uitstraling, maar u kunt ook heel handig uw houten wand verder decoreren met schilderijen, fotokaders en andere.

Ook vloeren kan u maken met steigerplanken. U kan de planken blank laten en zachtjes polijsten of juist donkerder maken met een houtbeschermende lak. Het past bij elk interieur: rustiek ouderwets of ultramodern. 

Steenschotten

Het verwerken van houten steenschotten binnenshuis zorgt voor een prachtige, meer industriële aankleding van uw woning. Steenschotten zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden als wand- of vloerbekleding. Kies voor dit doel wel steeds voor panelen van de beste kwaliteit. 

Gevelbekleding

Steenschotten of Zweedse Rabbat geven beiden een mooi cachet aan uw gebouw. Ze zorgen voor een unieke uitstraling die zeker de aandacht vangt. 

Offerte aanvragen of bestelling plaatsen?   Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten