Moestuin en tuindecoratie

Uw tuin afwerken? Dat doet u met prachtige houten elementen. Steigerhout en steenschotten lenen zich uitstekend voor tal van toepassingen in uw tuin zoals tuintrappen, decoratieve bloembakken, moestuinbakken, afbakeningen voor niveauverschillen, grondkeringen en tuinpaden.
 

Plantenbakken

Steenschotten zijn ideale panelen voor het maken van planten- en moestuinbakken. Door het bewerkingsproces bij de productie van steen, zijn ze uitermate geschikt om alle weersomstandigheden te doorstaan. Daarnaast zijn steenschotten ook goedkoop: u kan voor het maken van planten- en moestuinbakken kiezen voor panelen van 2de of 3de keuze. Zijn er beschadigingen aan deze panelen, dan zorgt u er gewoon voor dat deze zich aan de binnenkant van de bak bevinden.

Wil u graag zelf een plantenbak maken of uw moestuin aanleggen? We hebben in ons gamma enkele vaste pakketten met alle benodigdheden voor het maken van een vierkante of rechthoekige bak. U vindt deze paketten hier

Tuintrappen, paden, niveauverschillen, grondkeringen, ...

De houten steenschotten en de steigerplanken lenen zich uitstekend om uw tuin helemaal af te maken met een prachtige tuintrap, decoratieve bloembakken, niveauverschillen in de tuin en grondkeringen. Deze houten bouwmaterialen zijn uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen blank worden gelaten, gesapt of geverfd worden. Uw tuin wordt een aangename verlenging van uw woning waar u heerlijke uurtjes in kunt doorbrengen.

Met steenschotten kan u ook mooie tuinpaden maken. U dient simpelweg de plaats waar het pad moet lopen, lichtjes uit te graven. Het omliggende zand en gras, zal de panelen op zijn plaats houden. 

Voor een goed resultaat kan u de panelen behandelen met een mengsel van 50% lijnolie en 50% terpentijn. Indien er zich mos vormt, behandelt u de panelen net zoals een terras. Gladheid in de winter kan u tegengaan door een fijn laagje rijnzand te strooien over de panelen. Dit zorgt voor een natuurlijk antislipeffect. 

Prachtige houten meubelen

Eigen gemaakte houten meubelen zijn tijdloos. U kunt een originele tuinset maken, vrijwel zonder onderhoud en bestand tegen weer en wind. De mogelijkheden zijn talrijk. Laat uw fantasie de vrije loop. Meer informatie en inspirerende foto's vindt u hier

 

Offerte aanvragen of bestelling plaatsen?   Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten